Anderson Tim: Japonská kuchyně
Doporučená cena: 499,- Kč
Naše cena: 424,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 75 Kč)
Autor: Anderson Tim
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 224
Rozměr: 198 x 256 mm
Vydáno: 2019-08-09
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7617-448-1
EAN: 9788076174481
Nakladatelství: Euromedia Group, a.s.
Sdílejte na Facebooku
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
Zatím nikdo nehodnotil.
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Anderson Tim: Nicked: A Novel