Axell Mikael, Ernsth Frida,: Divočák - Recepty z kančího masa
Doporučená cena: 399,- Kč
Naše cena: 339,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 60 Kč)
Autor: Axell Mikael, Ernsth Frida,
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 142
Rozměr: 218 x 272 mm
Vydáno: 2022-11-03
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7541-323-9
EAN: 9788075413239
Nakladatelství: Jan Vašut s.r.o.
Sdílejte na Facebooku
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy. Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
Zatím nikdo nehodnotil.