Binder Egon: Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
Doporučená cena: 179,- Kč
Naše cena: 152,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 27 Kč)
Autor: Binder Egon
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 112
Rozměr: 130 x 190 mm
Vydáno: 2005-04-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-247-1261-1
EAN: 9788024712611
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.
Sdílejte na Facebooku
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty. Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.
Zatím nikdo nehodnotil.