Dyk Vladimír: Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Doporučená cena: 249,- Kč
Naše cena: 212,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 37 Kč)
Autor: Dyk Vladimír
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 132
Rozměr: 170 x 242 mm
Vydáno: 2012-04-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-247-4068-3
EAN: 9788024740683
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.
Sdílejte na Facebooku
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Zatím nikdo nehodnotil.
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Dyk Vladimír: Lovci lidí - Revizorské humoresky