Jahnke Beate Mari: Japonská kuchyně - Jak na to
Doporučená cena: 199,- Kč
Naše cena: 169,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 30 Kč)
Autor: Jahnke Beate Mari
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 62
Rozměr: 165 x 200 mm
Vydáno: 2022-10-06
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7541-333-8
EAN: 9788075413338
Nakladatelství: Jan Vašut s.r.o.
Sdílejte na Facebooku
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
Zatím nikdo nehodnotil.