Kaufer Markus: Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem
Doporučená cena: 349,- Kč
Naše cena: 297,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 52 Kč)
Autor: Kaufer Markus
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 160
Rozměr: 194 x 261 mm
Vydáno: 2021-08-12
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-271-3236-2
EAN: 9788027132362
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.
Sdílejte na Facebooku
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity tohoto hobby možnost zpomalení po hektickém všedním dnu, příprava jídla na čerstvém vzduchu, společná setkávání s rodinou a přáteli a v neposlední řadě uspokojení prapůvodních instinktů spojených s ohněm a kouřem. S rostoucí oblibou grilování se u nadšených příznivců tohoto koníčku automaticky dostávají do ohniska zájmu také speciální způsoby přípravy pokrmů, jako například barbecue. Při barbecue se pokrmy připravují s využitím postupů založených na nižším žáru, které spočívají v udržování konstantních teplot v rozmezí 90 až 120 °C a při kterých se na ohni přímo spaluje dřevo. K takové přípravě se většinou používá multifunkční gril zvaný smoker, který nám umožňuje přímou kontrolu ohně, a tím i žáru a teplot v místě, kde se pokrmy grilují. Touto knihou se vám dostává do ruky přehled různých typů multifunkčních grilů a udíren, pomůcek a příslušenství i tipů a triků k udržování požadované teploty, stejně jako obsáhlá část s recepty tak, abyste brzy i vy mohli jako pravý „pitmaster“ na své zahradě úspěšně prezentovat ohromující výsledky svého barbecue umění a nabídnout lahůdky, jako je klasické trhané vepřové se salátem coleslaw, sladká a kořeněná žebírka, BBQ volská líčka, cheeseburger s whisky BBQ omáčkou, sladká a pikantní žebra, hot wings, trhaný kuřecí burger, uzený losos, uzený bramborový salát či bylinkový chléb. Must-have grilovací sezóny!
Zatím nikdo nehodnotil.