Lorenz-Ladener Claudia: Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Naše cena: 297,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 52 Kč)
Autor: Lorenz-Ladener Claudia
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 120
Rozměr: 162 x 237 mm
Vydáno: 2016-07-20
Stav: Výprodej - poslední kusy
Datum odeslání: viz. obchodní podmínky
ISBN: 978-80-247-5785-8
EAN: 9788024757858
Nakladatelství: GRADA Publishing, a. s.

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.




