Mangold Matthias F.: Zvěřina - Jak na to

Naše cena: 169,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 30 Kč)
Autor: Mangold Matthias F.
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 64
Rozměr: 166 x 200 mm
Vydáno: 2022-09-06
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7541-255-3
EAN: 9788075412553
Nakladatelství: Jan Vašut s.r.o.

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.





Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Mangold Matthias F.: Ryby na talíři