Mangold Matthias F.: Zvěřina - Jak na to
Doporučená cena: 199,- Kč
Naše cena: 169,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 30 Kč)
Autor: Mangold Matthias F.
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 64
Rozměr: 166 x 200 mm
Vydáno: 2022-09-06
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7541-255-3
EAN: 9788075412553
Nakladatelství: Jan Vašut s.r.o.
Sdílejte na Facebooku
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
Zatím nikdo nehodnotil.
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Mangold Matthias F.: Ryby na talíři