Pohlreich Zdeněk: Zlatá klasika / Recepty prověřené časem
Doporučená cena: 499,- Kč
Naše cena: 424,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 75 Kč)
Autor: Pohlreich Zdeněk
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 169
Rozměr: 213 x 261 mm
Vydáno: 2023-10-23
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-88440-05-5
EAN: 9788088440055
Nakladatelství: Sevruga s. r. o.
Sdílejte na Facebooku
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které jsme s radostí adoptovali po cestách do Řecka, Chorvatska, Itálie, Asie nebo Ameriky a pojali je za vlastní. Najdete v ní třeba recepty na všemi milovanou pečenou kachnu, vepřové vrabce, řízky, segedín, sekanou, svíčkovou, hovězí líčka, buchtičky s vanilkovým krémem, šišky s mákem, ale i burger, špagety aglio olio, špagety carbonara, Kung pao, kuře Tikka, čevabčiči, lososa s remuládou, srbské rizoto, italské rizoto, fish & chips, carpaccio, řecký salát, caesar salát, tzatziki, caprese… a všechno, na co máte právě teď zrovna chuť. Vždycky jsem říkal, že je mi bližší být pěšákem klasiky než inovátorem a za každou cenu tvůrcem něčeho, co už je dávno objevené. Je tomu tak dodnes a za ty roky v gastronomii moc dobře vím, která jídla z restauračních lístků mizí jako první. Když kniha vznikala, měli jsme na paměti hlavně to, aby byla jednoduchá pro orientaci i ve stylu prezentace. Je jednoznačně zaměřená na domácí vaření a tradiční postupy, kde je nejdůležitější, jak to chutná. Je realistická a proveditelná.
Zatím nikdo nehodnotil.
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Pohlreich Zdeněk: 30 minut – Skvělá jídla za minimum času
Pohlreich Zdeněk: Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
Pohlreich Zdeněk: Lehká kuchyně
Pohlreich Zdeněk: Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk: Na grilu
Pohlreich Zdeněk: Šéf - biografie Zdeňka Pohlreicha
Pohlreich Zdeněk: Super jednoduše
Pohlreich Zdeněk: Super jednoduše bez masa
Pohlreich Zdeněk: Taková normální kuchařka