Stupka Petr: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
Doporučená cena: 129,- Kč
Naše cena: 110,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 19 Kč)
Autor: Stupka Petr
Druh vazby: Mapy, atlasy
Počet stran: 76
Rozměr: 115 x 220 mm
Vydáno: 2016-09-01
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7339-121-8
EAN: 9788073391218
Nakladatelství: Velkoobchod M C U s.r.o.
Sdílejte na Facebooku
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Zatím nikdo nehodnotil.
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Stupka Petr: Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
Stupka Petr: Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy
Stupka Petr: Krkonoše, Jizerské hory - kapesní průvodce/anglicky
Stupka Petr: Třeboň - kapesní průvodce/anglicky
Stupka Petr: Třeboň - kapesní průvodce/německy