Jasminka.cz - internetové knihkupectví Položek v košíku položek v košíku 0 0
Vyhledávání:

Hlavní stránka > Zdravý životní styl > Tak chutná štěstí - Bez použití cukru



Josef Jonáš - Jiří Kuchař: Tak chutná štěstí - Bez použití cukru


Josef Jonáš - Jiří Kuchař: Tak chutná štěstí - Bez použití cukru Doporučená cena: 229,- Kč
Naše cena: 195,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 34 Kč)

Autor: Josef Jonáš - Jiří Kuchař
Druh vazby: Vázaná
Počet stran: 168
Formát: 145x205 mm
Stav: Na skladě
Datum dodání: Do 72 hodin

ISBN: 978-80-7281-478-7
EAN: 9788072814787
Nakladatelství: Eminent
Sdílet na Facebook Sdílejte na Facebooku


Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace „bílého jedu“ a zbavíte se závislosti na něm. Díky tomu, že rafinovaný cukr přestane vaše tělo okrádat o vitaminy, důležité minerály a stopové prvky, významně upevníte své ohrožené zdraví. V knize Tak chutná štěstí objevíte více než dvě stě receptů, ve kterých hrají hlavní roli nejen populární stévie, ale především přírodní třtinový cukr typu demerara či raw sugar, opomíjená, a přitom velmi cenná melasa, český med nebo sušené ovoce. Budete nadšeni rozmanitostí jídel, jimiž můžete začít den, zpestřit si svačinu, uvařit chutný a zdravý oběd nebo večeři, anebo se osvěžit některým z mnoha pozoruhodných nápojů. Pro hosty můžete připravit také vynikající domácí bábovku, na kterou nepoužijete ani gram bílého cukru. Bohatost receptů vám zároveň poslouží jako nesmírně cenná a netušená životní inspirace.

 

5 počet hodnocení: 1

Renata Petříčková - 5/5
Tuto kuchařku jsem si velmi oblíbila a zašoupla do knihovny na místo, které je velmi frekventované. Leží tam vedle všech kuchařek od Nigelly Lawsonové, kterou mám ráda pro její neobvyklé nápady a rozkošnické pojetí jejího vaření. Pánům autorům této knihy se podařilo něco podobného, navíc tato kniha je v první řadě skvělá tím, že naprosto eliminuje bílý rafinovaný cukr z jídelníčku (i sladkého) a nahrazuje něčím, co je nakonec nenahraditelné. Dobrotami typu melasa a demerara, které jsem vyzkoušela nejvíc, a ty mají tak intenzivní sladkou hladivou a plnou chuť, že i kdybyste se chtěli vrátit k bílému cukru, tak to nepůjde, protože zjistíte, že ten chuť jídel doslova kazí. Inspirativní, úžasná kuchařka - jedna z NEJ! Moc za ni děkuji!!

Hodnotit
Hodnocení knihy

Počet hvězdiček

Jméno:
Hodnocení:
Zrušit


Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Josef Jonáš - Jiří Kuchař: Svět přírodních antibiotik
Josef Jonáš - Jiří Kuchař: Tvoje strava je tvůj osud
Josef Jonáš - Jiří Kuchař: Zdraví v ohrožení - Hořká pravda o sladkém cukru



© 2000 - 2024 Jasminka.cz