Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Naše cena: 254,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 45 Kč)
Autor: Černý Jiří
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 232
Rozměr: 153 x 231 mm
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 80-86351-10-6
EAN: 9788086351100
Nakladatelství: Runštuk Radek - R plus

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.





Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Černý Jiří: Barový provoz v kostce
Černý Jiří: Jiří Černý... na bílém 4 - Hudební publicistika 1990-1994
Černý Jiří: Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý Jiří: Napřeskáčku 1 - Nejen hudební vzpomínky z Klubu osamělých srdcí seržanta Pe
Černý Jiří: Napřeskáčku 2 - Nejen hudební vzpomínky z Klubu osamělých srdcí seržanta Pe
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří: Nový moderní hotel
Černý Jiří: Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)
Černý Jiří: Daniela
Černý Jiří: Obrázky z československých dějin
Černý Jiří: Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)
Černý Jiří: Světoví Češi