Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Naše cena: 254,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 45 Kč)
Autor: Černý Jiří
Druh vazby: Knihy - paperback
Počet stran: 247
Rozměr: 140 x 229 mm
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 80-86351-11-4
EAN: 9788086351117
Nakladatelství: Runštuk Radek - R plus

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.





Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Černý Jiří: Barový provoz v kostce
Černý Jiří: Jiří Černý... na bílém 4 - Hudební publicistika 1990-1994
Černý Jiří: Moderní kuchyně ve společném stravování
Černý Jiří: Napřeskáčku 1 - Nejen hudební vzpomínky z Klubu osamělých srdcí seržanta Pe
Černý Jiří: Napřeskáčku 2 - Nejen hudební vzpomínky z Klubu osamělých srdcí seržanta Pe
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Černý Jiří: Nový moderní hotel
Černý Jiří: Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)
Černý Jiří: Daniela
Černý Jiří: Obrázky z československých dějin
Černý Jiří: Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)
Černý Jiří: Světoví Češi