Miroslav Légl: Vaříme bez soli
Doporučená cena: 399,- Kč
Naše cena: 299,- Kč
(sleva 25 % - ušetříte 100 Kč)
Autor: Miroslav Légl
Druh vazby: Vázaná
Počet stran: 416
Formát: 165x235 mm
Stav: Na skladě
Datum dodání: Do 72 hodin
ISBN: 978-80-7281-471-8
EAN: 9788072814718
Nakladatelství: Eminent
Sdílejte na Facebooku
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, kterou tělu potravou dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života.
Zatím nikdo nehodnotil.
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Miroslav Légl: Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie