Jonáš Josef: Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru
Doporučená cena: 229,- Kč
Naše cena: 195,- Kč
(sleva 15 % - ušetříte 34 Kč)
Autor: Jonáš Josef
Druh vazby: Knihy - vázané
Počet stran: 168
Rozměr: 152 x 212 mm
Vydáno: 2014-04-30
Stav: Skladem v externím skladu
Datum odeslání: Do týdne
ISBN: 978-80-7281-478-7
EAN: 9788072814787
Nakladatelství: EMINENT - Ing. Jiří Kuchař
Sdílejte na Facebooku
Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace „bílého jedu“ a zbavíte se závislosti na něm. Díky tomu, že rafinovaný cukr přestane vaše tělo okrádat o vitaminy, důležité minerály a stopové prvky, významně upevníte své ohrožené zdraví. V knize Tak chutná štěstí objevíte více než dvě stě receptů, ve kterých hrají hlavní roli nejen populární stévie, ale především přírodní třtinový cukr typu demerara či raw sugar, opomíjená, a přitom velmi cenná melasa, český med nebo sušené ovoce. Budete nadšeni rozmanitostí jídel, jimiž můžete začít den, zpestřit si svačinu, uvařit chutný a zdravý oběd nebo večeři, anebo se osvěžit některým z mnoha pozoruhodných nápojů. Pro hosty můžete připravit také vynikající domácí bábovku, na kterou nepoužijete ani gram bílého cukru. Bohatost receptů vám zároveň poslouží jako nesmírně cenná a netušená životní inspirace.
5 počet hodnocení: 1
Renata Petříčková - 5/5
Tuto kuchařku jsem si velmi oblíbila a zašoupla do knihovny na místo, které je velmi frekventované. Leží tam vedle všech kuchařek od Nigelly Lawsonové, kterou mám ráda pro její neobvyklé nápady a rozkošnické pojetí jejího vaření. Pánům autorům této knihy se podařilo něco podobného, navíc tato kniha je v první řadě skvělá tím, že naprosto eliminuje bílý rafinovaný cukr z jídelníčku (i sladkého) a nahrazuje něčím, co je nakonec nenahraditelné. Dobrotami typu melasa a demerara, které jsem vyzkoušela nejvíc, a ty mají tak intenzivní sladkou hladivou a plnou chuť, že i kdybyste se chtěli vrátit k bílému cukru, tak to nepůjde, protože zjistíte, že ten chuť jídel doslova kazí. Inspirativní, úžasná kuchařka - jedna z NEJ! Moc za ni děkuji!!
Nabízené knihy od stejného autora(autorky):
Jonáš Josef: Pozor, Sůl! - Proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a
Jonáš Josef: Tajenky života - kniha první
Jonáš Josef: Tajenky života od teorie k praxi
Jonáš Josef: Zdraví v ohrožení - Hořká pravda o sladkém cukru